Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


BALSIS aicina uz koncertu BASEINĀ

Peldēšana – fizisks un veselīgs tonuss ķermenim un elpošanai

Laikraksts Latvietis Nr. 792, 2024. g. 27. martā
Ints Teterovskis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
Balsis

Jauniešu koris BALSIS. FOTO Harijs Pelle.

„Balss saišu gļotādai jābūt mitrai un slidenai, lai veidotos optimāla vibrācija. Mitrs gaiss to sekmē,“ otolaringologs, dziedātājs, Gada balvas medicīnā 2022 saņēmējs kategorijā Gada ārsts speciālists, Dins Sumerags.

Vai tā tiešām ir? Par to aicinām pārliecināties 7. aprīlī plkst. 20.00 RTU Ķīpsalas peldbaseinā Jauniešu kora BALSIS 37 gadu jubilejā.

„Baseina mitrais gaiss – izcili apstākļi dziedāšanai; peldēšana – fizisks un veselīgs tonuss ķermenim un elpošanai; dziedāšana – psihofizisks process, kas veido fizisku un emocionālu harmoniju. Šis būs muzikāls eksperiments kormūzikai nepierastā vidē ar daudziem pārsteiguma elementiem, kas vai nu apliecinās, vai noliegs silta un mitra gaisa labvēlīgo ietekmi uz cilvēka balsi,“ ilggadējais BALSIS vadītājs Ints Teterovskis.

Skanēs 2024. gada spilgtāko programmu „uvertīra“: Amandas ūtopija, Saules Grieze, Ventas BALSIS, Upītes uobeļduorzs, citāDs citāTs 2, Klusuma aug(ļ)i 2, Japānas un ASV tūres spilgtākie akcenti, kur dažādībā izpaudīsies kora skanējuma iespējas.

Dziedās Jauniešu koris BALSIS, solisti, būs SUP dēļi un laiviņas, dejotājas no Sinhronās peldēšanas skolas, zīmju valodā tulkos Elza Veismane, gaismos Ivars Vācers, diriģēs Ints Teterovskis, komentēs Anatolijs Kreipāns. Koncerta vizuālajā tēlā izmantotās fotogrāfijas autors Mārtiņš Plūme.

NB! Gaisa temperatūra Ķīpsalas peldbaseinā +26°C.

Biļetes: bilesuparadize.lv. Koncerts notiek, pateicoties RTU Ķīpsalas peldbaseinam un RKTMC „Mazā ģilde“. Informatīvi atbalsta Radio SWH.

Ints Teterovskis



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com